Toestellen
01 december 2010 - Ron Smeets

Faked in China: dual sim Nokia N8

Jaja, ik weet dat het al lang geen verrassing meer is dat de Nokia N8, en heel veel andere populaire toestellen, in China volop nagemaakt wordt, maar deze video (zie hieronder) van een dual sim versie van een fake Nokia N8 vond ik gewoon te leuk om niets mee te doen ;-)

Ze hebben toch aardig hun best gedaan om deze namaak N8 een beetje te laten lijken op het origineel en als ik heel eerlijk ben denk ik dat er best een markt is voor dual-sim high end multimedia- en smartphones, maar dat is een heel ander verhaal.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.