Toestellen
04 februari 2009 - Ron Smeets

Faked in China: de RicT-007 AVRA

Kijkend naar de naam en je laat het eerste deel weg dan zul je wellicht meteen doorhebben welk toestel hier gefaked wordt. Een blik op de doos en het daarop afgebeelde toestel zegt echter ook meer dan genoeg.

Zie hier dus de (eerste?) namaak Motorola Aura. De RicT-007 AVRA, het blijft voor de gemiddelde Chinese namaker toch lastig om namen te bedenken die ook bij ons lekker bekken, kost ongeveer 1/20e van het origineel maar we zullen hem hier niet in de winkels gaan zien vrees (en hoop) ik. Mocht je om de een of andere reden toch interesse hebben dan kun je hier meer info vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.