Toestellen
17 maart 2011 - Ron Smeets

Faked in China: De HiPhone 5

De iPhone 5 bestaat nog niet en mocht die er deze zomer komen dan zal die zeker niet gaan lijken op deze goedkope Chinese namaak, de HiPhone 5.

Dat toestel heeft een namaak iOS en lijkt qua vormgeving nog het meest op de Samsung Beat DJ uit 2009. De specs van de HiPhone 5 zijn typisch Chinees; dual sim, een grote accu ;-) en in dit geval zelfs een 3.1 megapixel camera, WiFi, een 3.5 inch HVGA touchscreen. En dat alles voor 99 dollar ;-)) Hieronder kun je een videodemo van het toestel bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.