Geruchten
10 december 2007 - Ron Smeets

Faked in China: de Gucci GSM

In maart verschenen de eerste, en tot nu toe enige, geruchten dat in navolging van Prada en Armani ook Gucci van plan zou zijn om in de lucratieve mobiele telefoonbusiness te stappen.

Nu duikt dus ineens bovenstaande gouden GSM met het Gucci logo en tientallen glinsterende steentjes op (meer foto’s staan hieronder). Natuurlijk is ook dit weer een typisch voorbeeldje van Chinese fake.

Enfin, voor de liefhebbers nog wat specificaties van deze ‘Gucci G600’. Hij heeft onder andere een 2.1 inch kleurendisplay, 2 megapixel camera, multimedia speler met FM Radio en een microSD geheugenkaart.

Ik verwacht niet dat we deze Chinese fake ooit in Nederland of Belgie in de winkels zullen gaan tegenkomen, maar ik denk ook niet dat iemand hier op zit te wachten ;-)Gerelateerde links:
Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone
Prijsverlaging LG Prada
Gucci ook in de mobiele telefoonbusiness?
17 Regels voor het mogen verkopen van de LG Prada
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.