Toestellen
20 juli 2008 - Ron Smeets

Faked in China: de Armani Phone

Tellen doen we al lang niet meer maar dit is de zoveelste Chinese fake van een (populair) toestel van een van de grote fabrikanten.

In dit geval gaat het om de Samsung Armani Phone. De Chinezen hebben hem, zonder enige gène, ook nog eens ArmaniGC629 genoemd.

De belangrijkste specs zijn een 2.7 inch touchscreen display, 3 megapixel camera, multimediaspeler, Bluetooth en de dual-sim (GSM/CDMA) optie. Nog enkele foto's:Gerelateerde links:
Armani Phone als 'Count Dracula' naar China
Samsung Armani P520 van dichtbij gekiekt
Bijpassende headset voor de Samsung Armani Phone
Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone
Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.