Geruchten
08 juni 2008 - Ron Smeets

Fake uitpakfoto van de nieuwe iPhone

De afgelopen dagen deden diverse geruchten de ronde over een aantal dozen, met daarin een exemplaar van de nieuwe iPhone, die Apple naar Australische resellers gestuurd had met de mededeling dat ze niet vóór 10 Juni opengemaakt mochten worden.

Aangezien Apple, meesters in het geheim houden van hun nieuwe producten, dit natuurlijk nooit zou doen moeten we er ook van uit gaan dat bovenstaande foto waarop een van de zogenaamde dozen geopend is fake is.

Er zijn nog een paar aanwijzingen waaruit blijkt dat deze foto en doos fake zijn. Ten eerste zou Apple nooit een iPhone (of elk ander Apple product) in een dergelijk 'lelijke' doos verpakken en ten tweede klopt de reflectie in het scherm van de iPhone niet met de werkelijkheid (het karton en de brieven worden fout weerspiegeld). Dat duid dus op Photoshop werk.

Nog even geduld dus. Morgen avond zal de nieuwe iPhone toch echt onthuld worden.Gerelateerde links:
Is dit dan de 3G iPhone?
Twee uitvoeringen van de 3G iPhone op komst?
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.