Toestellen
29 december 2007 - Ron Smeets

Fake P1i van Gold Star met twee SIM kaarten

De dual sim functie is zo ongeveer het enige dat deze Smartphone van Gold Star niet van de Sony Ericsson P1i gejat heeft.

Voor de rest, zie de foto's, lijkt hij er namelijk als twee druppels water op en is het feitelijk dus niet meer dan de zoveelste (goedkope) Chinese fake.

Als we het plaatje hieronder mogen geloven dan kunnen de twee SIM kaarten tegelijkertijd online zijn, hetgeen betekent dat je dus op beide nummers bereikbaar bent, mocht je dat willen.

Niet dat we dit toestel ooit in Europa zullen gaan zien, maar hij is in principe wel geschikt voor onze GSM netwerken (900/1800Mhz)Gerelateerde links:
Fake duurder dan origineel ?!
Meer dan een kwart van alle Chinese GSM's is nep
Faked in China: de Gucci GSM
Fake Sony Ericsson W660i van CECT
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.