Geruchten
17 april 2007 - Ron Smeets

Fake Nokia N88 en N70 op eBay

Op eBay is tot morgenavond (18-4, lokale tijd) een veiling aan de gang voor een nagelnieuwe Nokia N88. Inderdaad, een model dat nog niet bestaat.

Gezien de slechte (wazige) kwaliteit van de foto's en het feit dat de N88 dus nog niet bestaat ga ik er in ieder geval van uit dat het om een of andere (Chinese) namaak Nokia gaat. Bovendien noemt de verkoper het toestel ook al in één adem met de iPhone en zet hij in de titel ook de typenummers N95, N70 en N73. Alles om meer 'hits' te krijgen dus.

Kijk zelf maar.

Dat is echter niet de enige 'Nokia' die 'Skylertrading' in de aanbieding heeft. Hij (of zij) verkoopt namelijk ook nog een versie van de N70 te koop. Dezelfde wazige foto's en een Nokia logo op de achterzijde die op de echte N70 toch echt niet terug te vinden is. Ook deze veiling loopt tot woensdag-avond.

Toch interesse: Hier kun je bieden.Gerelateerde links:
Is dit de Nokia 7088?
Is dit de Nokia N97 ?!?
Music Edition N70 en N73 niet echt spectaculair
Nokia opent website voor firmware updates
Nokia reageert op N83 geruchten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.