Geruchten
27 december 2008 - Ron Smeets

Fake iPhone Nano in het wild gespot

Over iets meer dan een week start de MacWorld Expo in San Francisco en zoals de laatste twee jaar al vaker gebeurde zijn ook nu weer de nodige iPhone Nano geruchten opgedoken.

In Thailand zijn ze zelfs alweer in de winkels opgedoken zoals je op de foto's hiernaast en -onder, met dank aan Apple Insider, kunt zien.

Natuurlijk gaat het hier om (goedkope) fake. Of de iPhone Nano over enkele dagen echt aangekondigd zal gaan worden blijft een kwestie van afwachten.

Het gerucht van enkele dagen geleden waarin onder andere een link stond naar een producent van hoesjes en 'cases' die al modellen maakt voor de iPhone Nano is, voor iedereen die op een kleinere versie van de iPhone zit te wachten, in ieder geval wel hoopgevend. In tegenstelling tot deze Thaise foto's ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.