Nieuws
12 december 2012 - Martijn Derks

Fake iPhone 5 Untethered jailbreak iOS 6

Update 20.54 uur:


Helaas is het een flauwe grap en is er (nog) geen untethered jailbreak voor iOS 6 en 6.0.1 :-(

Een anonieme developer claimt op zijn website dat hij een Jailbreak heeft op iOS 6.0 en 6.0.1 en deze jailbreak (untethered) zou ook de laatste chipsets ondersteunen. Dus zou het ook mogelijk moeten zijn de iPhone 5, iPad 4 en iPad Mini te jailbreaken. Het zou redelijk opmerkelijk zijn dat een "nieuwe" develloper een jailbreak weet uit te brengen, doorgaan is het iPhone Dev Team de eerste die met een jailbreak op de proppen komt. 

De jailbreak zou al op 22 december 2012 het daglicht moeten zien, en voor iedereen te gebruiken. Dit laatste is nog maar de vraag. Omdat niet duidelijk is of de jailbreak methoden voor iedereen te begrijpen zal zijn zonder enige technische kennis. Dus dat is nog even afwachten!

De developer zou morgen bewijs (video of foto) van de jailbreak online gaan zetten, althans dat meldt zijn Twitter account @DreamJailbreak Ik zit persoonlijk wel met smacht te wachten op dit kerstcadeau, dus hoop dat het ook waar zal gaan worden. Voor nu afwachten en het Twitter account van DreamJailbreak in de gaten houden.

Video van de fake jailbreak

Bron

Over de auteur: Martijn Derks