Geruchten
31 maart 2008 - Ron Smeets

(Fake) foto van de N96 met Xenon flitser

UPDATE (15u04): Het lijkt er op dat deze foto toch een fake is. Het Duitse Nokiaport heeft namelijk exact dezelfde foto gevonden waarop de Xenon flitser niet te zien is. Zie hieronder het vergelijk.

Afgelopen weekend las ik de eerste berichten dat Nokia de LED flitser van de N96 die over enkele maanden (Q3) in de winkels zal liggen zou gaan vervangen door de veel krachtigere Xenon versie die ook op de N82 zit.

Hierboven staat de eerste foto van de N96 met Xenon flitser. Natuurlijk gaat het nog steeds over geruchten aangezien Nokia zelf deze aanpassing voor de N96 nog niet bevestigd heeft.

De foto ziet er in ieder geval behoorlijk echt uit en ik denk ook niet dat het een Photoshop is, maar zeker weten doe ik dat natuurlijk niet.

Het bewijs van NokiaPort dat bovenstaande foto fake is.Gerelateerde links:
Toch een Xenon flitser op de N96?
Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .
Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?
Reclamespotjes voor de N96 en N78
Live foto's van de Nokia N96
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.