Nieuws
05 maart 2014 - Ron Smeets

Facebook Messenger nu ook voor Windows Phone toestellen

Amper een week geleden werd de komst van facebook Messsenger voor Windows Phone aangekondigd en vandaag is de app inderdaad in de betreffende Store opgedoken.

Leuk voor de (facebook) chat fanaten. Die kunnen nu namelijk ook groepsgesprekken houden en foto's aan berichten toevoegen. Maar de Windows Phone app van facebook Messenger heeft, vergeleken met de iOS en Android versies, minder functies.

Zo ontbreken de afbeeldingen (face icons) van personen met wie ja aan het chatten bent. Snel schakelen tussen 1-op-1 gesprekken is dus wat omslachtiger. Een andere functie die (nog) niet in de Windows Phone versie van facebook Messenger zit is de optie om voice-berichten te sturen naar elkaar.

Windows Phone Store link

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.