Nieuws
27 mei 2011 - Ron Smeets

'Facebook inside Xperia' demo

Begin deze maand onthulde Sony Ericsson de twee nieuwe Xperia Mini's. Tevens kondigde de Zweeds-Japanse fabrikant toen ook 'Facebook inside Xperia' aan.

Hiervoor zullen de bestaande Xperia toestellen binnenkort een update ontvangen. Hieronder kun je alvast een videodemo daarvan bekijken, gemaakt door Sony Ericsson zelf.

Tijdens de onthulling van Facebook Inside zei de fabrikant er zelf het volgende over: "Facebook inside Xperia integreert sociale relaties binnen diverse functies van het toestel, door Facebook direct toegankelijk te maken vanuit de meest gebruikte delen binnen de telefoon, zoals de fotogalerij, de muziekspeler, het telefoonboek en de kalender. Naarmate de smartphone  een steeds meer centrale rol krijgt in de communicatie, zorgt Sony Ericsson ervoor dat iedereen gemakkelijker dan ooit een ‘like’ kan plaatsen bij bijvoorbeeld foto’s en muziek, gebeurtenissen  kan delen en opmerkingen kan plaatsen met Facebook inside Xperia."

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.