Social Media
19 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

Facebook Home voor Android ondersteunt muziekapps via cover

Facebook ziet graag dat gebruikers hun apps zoveel mogelijk gebruiken, zelfs wanneer je van plan bent om hun apps uit te schakelen om muziek te beluisteren. Vandaar dat Android-bètatesters sinds kort de mogelijkheid hebben om Spotify, Google Play Music, Pandora en Rdio te gebruiken vanuit Facebook Home. Via een notificatie aan de bovenkant van de cover feed kunnen gebruikers muziek afspelen en andere nummers kiezen om te beluisteren. 

Andere nieuwe features in de twee nieuwe bètaversies va de Android-app zijn geanimeerde stickers, de mogelijkheid om foto-uploads te annuleren en knoppen om te liken en te reageren op pagina-aanbevelingen. Om deze features te kunnen gebruiken, moet je bètatester zijn en deze instructies goed volgen. Vervolgens moet je de nieuwste versie van de Facebook voor Android-app geïnstalleerd hebben op je apparaat. 
AndroidBetaCoverFeedMusicApps
Facebook begon eind juni met het bèta-programma om die-hard gebruikers te 'gebruiken' om nieuwe Facebook-features uit te testen. Het doel van Facebook is om te zien welke features populair genoeg zijn om definitief uit te rollen in nieuwere versies van hun apps, maar ook om alle bugs weg te halen voordat miljoen mobiele gebruikers gebruik maken van de apps.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl