Social Media
10 oktober 2011 - Ron Smeets

Facebook app voor de iPad nu beschikbaar

Het is vandaagl, op de valreep, weer een D-Day voor Facebook en iPad fans geworden. Na lang wachten is de iPad App van het populairste Sociale Netwerk vanaf nu namelijk te downloaden in de App Store (iTunes link). Voor de Facebook en iPad fanboys en -girls is dit zeker goed nieuws.

Interessante features die je mag verwachten zijn schermvullende foto's en -games, handige overzichten en een zoekfunctie. Hieronder staan een aantal screenshots.

FB-iPad-Screen-a FB-iPad-Screen-b FB-iPad-Screen-c FB-iPad-Screen-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.