Geruchten
25 oktober 2014 - Ron Smeets

'Eye' update voor de HTC One (M8) al beschikbaar Nieuwe camera functies voor HTC's vlaggenschip smartphone

Bij de presentatie van de Desire Eye, eerder deze week, kondigde HTC al aan dat de zogenaamde Eye camera experience middels update's ook beschikbaar zouden komen voor andere modellen. De One (M8) werd daarbij expliciet genoemd.

Nu is er een Russische video opgedoken waarin te zien is dat de Android 4.4.4 update, meet daarin dus de Eye features, al beschikbaar is voor de One (M8). 

Zelf heb ik de afgelopen uren mijn exemplaar enkele keren naar updates laten zoeken maar vooralsnog zonder resultaat. De update staat, zo blijkt, op het XDA Developer forum waar hij al te downloaden is.Het betreft versie 3.28.401.6. Mocht je dus niet willen wachten op de officiele OTA update van HTC, dan zou je hem dus handmatig al kunnen installeren. Zoals altijd op eigen risico natuurlijk.

De video:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.