Accessoires
03 juni 2011 - Chris Bannink

Extra batterij met Mophie Juicepack+ voor Iphone4

Wat is er zo jammer aan een mobiele telefoon? Dat hij nog geregeld aan een draadje moet hangen om te worden opgeladen. Niets zo vervelend als een lege batterij en nog minstens een halve werkdag voor je. De batterij verlengers, ook wel 'juicepacks' genaamd, geven net dat beetje extra batterij levensduur en zijn daardoor steeds populairder geworden. Mophie komt nu met een het Juicepack Plus voor de iPhone 4. Een stukje hardware dat je kan klikken op je iPhone 4 zonder geweld te doen aan het Apple design (mijn mening).  

Ze worden geleverd met een zwarte achterkant waarbij de rubberachtige zijkanten (net als de Apple iPhone bumpers) in 4 kleuren komen: Zwart, Cyaan, Geel, Magenta en tijdelijk ook in Paars (gelimiteerde oplage van 3000 stuks). zie foto hieronder.  

De prijs is 89,95 euro via bijvoorbeeld Ipodhoes.nl. Dat is een stuk goedkoper dan het direct bij Mophie in de USA te bestellen omdat daar enkele tientjes verzendkosten bij komen.

Cowboy Martijn had 2 jaar geleden al een uitgebreide positieve review van de Mophie Juicepack, toen voor de iPhone 3, Kijk hier

Over de auteur: Chris Bannink