Entertainment
01 november 2010 - Ron Smeets

Externe speakers van vier Nokia's vergeleken

Ik weet niet of jullie er ook zo over denken, maar ik vind al die mobiele bellers die via de externe speaker van hun toestel naar muziek luisteren bijzonder irritant. Het geluid is vaak veel te schel en het krast letterlijk je oren binnen. En dan heb ik het nog maar niet over de muziekkeuze want dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Hieronder kun je zelf horen hoe irritant het is, of niet natuurlijk. In dit filmpje worden de externe speakers van vier Nokia's (N8, M97 Mini, C6 en E52) met elkaar vergeleken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.