Accessoires
09 januari 2006 - Ron Smeets

Externe flitser voor je Camphone

Bij fotocamera's is het de normaalste zaak van de wereld om een externe flitser aan te sluiten.

Bij Camerabright denken ze nu dat een vergelijkbaar product voor Camphones ook een succes zou kunnen worden.

De PhoneBright is in ieder geval een stuk draagbaarder dan een externe camera flitser. Feitelijk is ie niet veel groter dan een autosleutel en kun je hem dus ook aan je sleutelbos hangen.

Mmmh, dan lijkt ie volgens mij ineens wel heel veel op de bekende sleutelgat-lampjes die je bij de meeste tankstations en warenhuizen voor een paar Euro kunt kopen.

De PhoneBright X1 kost daarentegen 20 dollar en hij flitst overigens ook niet echt, maar je moet hem gewoon aan en uit zetten. Slimme manier om meer geld te verdienen met een simpel gadget door er een andere naam aan te geven, toch!?!

Zie hier het verschil in foto kwaliteit (volgens de makers):

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.