Accessoires
06 november 2008 - Ron Smeets

Extern keyboard voor de iPhone

Typen op de iPhone, met het virtuele qwerty toetsenbord is even wennen maar het zal nooit even soepel gaan als met een fysiek keyboard.

Dan, zo moet deze Aziatische Willy Wortel gedacht hebben, maak ik toch zelf een fysiek qwerty toetsenbord voor mijn iPhone. Zo gezegd, zo gedaan. Hieronder kun je het levende videobewijs zien dat het nog werkt ook. Het toestenbord is overigens van een Palm. Het kabeltje om hem aan de iPhone te kunnen koppelen is op maat gemaakt.

Verwacht dit gadget voorlopig maar niet in de winkels ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.