Nieuws
28 april 2009 - Ron Smeets

Executie overspelig koppel gefilmd met camphone

Tja, een van de nadelen van camphones is het feit dat ze soms ook getuige zijn van een misdaad zonder dat de daders het weten. Of moeten we dit juist als een voordeel zien. De pakkans wordt immers groter, toch?

Zo werd de executie van een koppel dat zich volgens de lokale Taliban schuldig gemaakt had aan overspel onlangs met een mobiele telefoon gefilmd. Hopelijk worden de beelden door de Pakistaanse overheid gebruikt om de daders op te sporen.


Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.