Toestellen
24 juli 2008 - Ron Smeets

Exclusieve Nokia N96 actie nu ook in Nederland

Een week of twee geleden meldde ik al over de speciale actie van Nokia waarbij je in ruil voor een schenking van 759 Euro aan een goed doel (het Rode Panda Project van het Wereldnatuurfonds) in bezit kunt komen van een exclusieve uitvoering van de Nokia N96 vóórdat hij officieel in de winkels verkrijgbaar zal zijn.

Vandaag meldt Nokia ons dat de actie nu ook voor de Nederlandse markt geldt. Het persbericht verwoord het als volgt.

Nokia is een exclusieve voorverkoop gestart van de Nokia N96 via de website www.facethetask.com. Consumenten uit diverse landen, waaronder Nederland, kunnen via deze website één van de 96 “Limited Edition” Nokia N96 toestellen kopen. Zij ontvangen dit toestel voordat deze in hun land via de reguliere verkoopkanalen verkrijgbaar is. Nokia doneert de volledige winst uit de verkoop van de limited editions aan het Wereld Natuur Fonds, dat hiermee de rode panda's in Nepal helpt beschermen.

De “Limited Edition” Nokia N96 toestellen kunnen alleen via de website www.facethetask.com worden besteld op bepaalde tijden die worden aangegeven op de website zelf. Consumenten betalen € 759 (inclusief BTW) voor het toestel.

De Nokia N96 wordt vervolgens afgeleverd in een bewerkte houten doos met een selectie van campagnematerialen zoals ringtones en wallpapers.

De actie loopt tot 1 augustus 2008. Bezoekers van de website kunnen ook direct een donatie doen aan het Wereld Natuur Fonds. Hiervoor ontvangen zij geen Nokia toestel, maar wel de dankbaarheid van de panda's in Nepal.Gerelateerde links:
Steun het goede doel voor een Nokia N96 Limited Edition
Online interactieve demo van de Nokia N96
Nokia N96 vanaf 31 Juli te koop?
Videoreview van de Nokia N96
Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.