Toestellen
06 oktober 2007 - Ron Smeets

Exclusieve N95: Diamonds are a girls best friend

Ik moet eerlijk bekennen dat ik op deze foto het verschil niet zie tussen de 'standaard' Swarovski glitters en de echte diamanten die door Amosu voor het 'pimpen' van deze (dames)versie van de Nokia N95 gebruikt zijn.

Het prijskaartje is wel duidelijk anders. Waar voor je voor de gemiddelde Swarovski glitters aan enkele tientallen Euro's voldoende hebt om je mobieltje te laten glinsteren moet je voor deze Amosu versie van de N95 zo'n 18.000 Euro neertellen (zonder abonnement ;-))

In totaal zijn 325 diamanten van in totaal 3.3 karaat gebruikt en om het helemaal af te maken heeft Amosu de behuizing in 18 karaat (wit) goud uitgevoerd.

En mocht je besluiten er eentje te kopen, dan moet je er wel snel bij zijn want er worden maar 10 exemplaren gemaakt. Hij is online te bestellen, maarwil je hem toch liever eerst van dichtbij bekijken dan moet je naar Londen: Flawless & Co. aan de New Bond Street, nummer 105.Gerelateerde links:
De Nokia N95 in Monaco
Diamanten iPod case
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
Diamanten smartphone van 1 miljoen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.