Accessoires
19 december 2007 - Ron Smeets

Exclusieve headset uit Noorwegen

Nog op zoek naar een cadeautje voor je vriendin? Misschien dat deze 'iDiamond' headset een ideetje is want alle vrouwen houden toch van diamanten, of niet?

Ontworpen door Thomas Heyerdahl uit Noorwgen en gemaakt van 18 karaat massief goud in combinatie met 204 diamantjes van in totaal 1.65 karaat.

Wees er wel snel bij want er worden maar 1000 van deze iDiamond Ear headsetjes gemaakt en ze zijn alleen in de betere juwelierszaak te koop voor zo'n slordige 4350 Euro.

En als ze nog niets heeft om deze headset in te stoppen, dan kun je overwegen om er een bijpassende iPod bij te kopen. Die kost je dan wel nog eens zo'n 31.000 Eur0. . .Gerelateerde links:
Een iPhone van 28.500 Euro
Exclusieve N95: Diamonds are a girls best friend
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
Diamanten smartphone van 1 miljoen
USB stick van 3000 Euro
Diamanten iPod case
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.