Toestellen
18 oktober 2008 - Ron Smeets

Exclusieve BELLPERRE mobieltjes nu ook in Nederland te koop

De eerste keer dat ik iets over het luxe mobiele merk BELLPERRE vernam was bij de onthulling van het nieuwe merk op de CeBIT in 2007. Daarna is het een tijdje stil gebleven rondom deze luxe GSM's die overigens in Nederland gemaakt worden.

Dinsdag avond (21 Oktober) wordt BELLPERRE ook geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Gouden hockeyster Fatima Moreira de Melo onthult dit unieke staaltje vakmanschap die avond aan de pers en genodigden. Een dag later liggen de toestellen dan ook daadwerkelijk in de schappen van de Bijenkorf.

Het merk BELLPERRE staat voor een modieuze levensstijl gecombineerd met tailor made vakmanschap, exclusiviteit en tijdloos design Kortom, geen mobieltje voor de grote massa, getuige ongetwijfeld ook het prijskaartje dat weliswaar nog niet bekend gemaakt is.

Elke wannahave telefoon van dit merk is qua uiterlijk naar eigen wens en met leer in elke kleur van de regenboog samen te stellen. Alles draait om authentieke materialen zoals leer, staal, hardhout, saffier kristal en goud. Geen stukje kunststof. Of het nu echt krokodillen- of buffelleer betreft, BELLPERRE staat voor de opperste staat van Luxe. Geïnspireerd op Italiaans design, handgemaakt in Nederland. 

De BELLPERRE telefoon levert met het haar unieke vormgeving niet in op het gebruiksgemak. De BELLPERRE beschikt over Tri-band GSM netwerk support, Windows Mobile besturingssysteem, SMS functie (met predictive tekst invoer), Bluetooth, MP3-speler en een camera voor het maken van foto’s en video’s en een TFT kleuren display.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.