Entertainment
04 december 2012 - Ron Smeets

Ex-miljonair Hans van Telfort genomineerd voor Gouden Loeki

De 'Lijn 5' reclame van Telfort met ex miljonair Hans is een van de genomineerde reclames voor de Gouden Loeki van 2013, een initiatief van de STER. Stemmen kan hier vanaf vandaag tot 13 december. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook een van de leukere (telecom) commercials vind.

Om Hans aan de Gouden Loeki te helpen heeft Telfort speciaal een filmpje gemaakt waarin duidelijk wordt waarom Hans dat Goud van die Loeki heel goed kan gebruiken ;-) Erg leuk gedaan dit. De video:

http://www.youtube.com/watch?v=GC-lENJAnQg

En de genomineerde commercial zelf: 

Andere genomineerde Telecom commercials zijn de 24/7 klantenservice van KPN, de 'Gabbers' van Hi en de 'Tutten' en 'Boodschappen' reclames van T-Mobile. Die kun je hier bekijken (en op stemmen)

Er is ook een tegenhanger van de Gouden Loeki. Tros Radar rijkt elk jaar de Loden Leeuw uit voor de irritantste reclame en de dito BN'er in een reclame. Daar is ook een Telecom provider genomineerd; Simpel met haar vreemde gouvissen commercial. Die mag van mij ook wel 'winnen' ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=n3ku-7LSk9Q
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.