Nieuws
23 augustus 2011 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowgirl Willeke

Het is alweer een tijdje geleden dat we een nieuwe blogger mochten verwelkomen, maar vandaag hebben we een primeur.

Cowgirl Willeke diende zich namelijk enkele dagen geleden aan met de vraag of ze af en toe een bijdrage zou mogen leveren aan Mobile Cowboys. Ja, een heuse Cowgirl die tot zo'n driekwart jaar geleden werkzaam was in de telecombusiness en net als destijds bij Cowboy Marc kroop ook bij Willeke het bloed uiteindelijk weer waar het niet gaan leek te kunnen ;-) Ze stelt zichzelf hieronder even aan jullie voor.

De die-hard telecommers onder jullie zullen mijn naam wellicht nog niet vergeten zijn. En ik als die-hard telecommer ook de inmiddels dual-core wereld van meer dan mobiele telefonie niet. Toen ik driekwart jaar geleden de wereld van het snelle nieuws achter me liet, dacht ik wel zonder te kunnen, het op een afstandje wel bij te kunnen houden en de drang naar nieuwtjes, gadgets en het allernieuwste op het gebied van smartphones, Android, Apple en gebruikersinzichten wel weg te kunnen schuiven. Ik had het mis.

De drang is eigenlijk nooit weggeweest. In de jaren dat ik voor een bekende telecomwebsite heb gewerkt, heb ik altijd de nieuwste toestellen kunnen uitproberen en contacten kunnen leggen. Na mijn werkzaamheden te hebben neergelegd en vanaf dan alleen werkzaam te zijn voor mijn eigen vertaalbureau, had ik slechts mijn bankrekening en vriendenkring om mijn gadgetlusten op te kunnen botvieren. En dat voelde niet als genoeg. Het gadgetmonster in mij heeft meer honger, wil een groter publiek bereiken, wil weer schrijven en meer uitproberen en bekijken dan het beperkte budget toelaat. Ik zeg het maar even short and sweet: I'm back in the game!

Binnenkort hopen we de eerste postings en artikelen van Willeke te mogen begroeten maar bij deze alvast: Welcome Cowgirl! ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.