Nieuws
21 mei 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowgirl Jytte

Onze bezoekers van het eerste uur zullen zich misschien nog wel kunnen herinneren dat we bij MC al eens een Cowgirl in ons midden gehad hebben, Elske. Jammer genoeg is Elske niet meer onder ons. Als blogger wel te verstaan ;-)

Vanaf deze week mogen we echter een nieuwe Cowgirl in ons midden begroeten: Jytte Diederiks. Voor diegenen die onze nieuwe Cowgirl nog niet kennen even een korte introductie.

Jytte heeft ruim 6 jaar ervaring in de telecom en media branche als consultant and interim manager. Zij heeft verschillende publicaties op dit gebied op haar naam staan.

Momenteel is Jytte Sales & Marketing Manager bij Adgj

Adgj adviseert over strategische toepassingen, bedenkt creatieve concepten en implementeert mobiele marketing- en communicatiediensten. Middels haar publicaties en referenties laat adgj steeds weer zien dat zij een gedegen front-runner is in deze jonge, veelbelovende markt. 

Jytte is haar loopbaan gestart bij Cap Gemini waar zij bedrijven heeft geadviseerd en begeleid bij het veranderen en inrichten van hun IT adfelingen. Daarna is zij bij Ordina in dienst getreden als business consultant Telecom en Media. In deze functie heeft zij verschillende organisaties uit deze branche geadviseerd over de inrichting en organisatie van hun primaire processen, -producten en -diensten en de gevolgen hiervan voor hun ICT infrastructuur. Daarnaast heeft zij interim functies vervuld bij o.a. Casema en Vodafone.

Welcome Cowgirl!Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan
Even voorstellen: Cowboy Richard
Even voorstellen: Cowboy Rick
Een mobiel gerucht? Meldt het ons!
Welcome Cowgirl!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.