Nieuws
14 april 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan

Vanaf dit weekend mogen we weer een nieuwe Mobile Cowboy in ons midden verwelkomen: Cowboy Sebastiaan.

Hij stelt zichzelf even voor:

Ik ben Sebastiaan van der Meer, 21 jaar oud en kom uit Almelo. Ik werk nu al 1,5 jaar met veel plezier in een telefoonwinkel.

Ik ben begonnen als hulpverkoper maar binnen de kortste keren had ik het virus van mobiele telefoons zo te pakken dat ik mijn studie voor een onbepaalde tijd heb laten liggen om aan de slag te gaan als verkoper. Na 3 maanden verkoper te zijn geweest beviel het allemaal zo goed dat ze mij hebben gevraagd als assistent filiaalmanger.

Ik ga elke avond minimaal uurtje op zoek naar nieuwtjes op het gebied van mobiele telefoons en gadgets. Ik ben echt prettig gestoord als het om nieuwe speeltjes gaat. En dat kan dus ook echt van alles zijn., varierend van nieuwe (game)consoles en iPods tot de nieuwste navigatiesystemen.

Cowboy Sebastiaan zit voor zijn werk dus letterlijk in een ruimte met honderden mobieltjes binnen handbereik. Hij heeft al laten doorschemeren dat we de nodige toestelreviews van hem tegemoet kunnen zien de komende weken en maanden.

Welkom Sebastiaan!Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Richard
Nieuwe Cowboy!
Even voorstellen: Cowboy Chris
Een nieuwe Cowboy
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.