Toestellen
26 augustus 2009 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Robbert

Hele oplettende lezers zullen het zich misschien nog kunnen herinneren. Onze nieuwste Cowboy, Robbert Kooistra, heeft in December namelijk al eens een bijdrage geleverd aan Mobile Cowboys.

Om diverse communicatieve en vergeetachtige ;-)) redenen is het er daarna nooit meer van gekomen om Robbert zijn eigen login toe te sturen. Tot nu dus. Robbert stelt zich hieronder zelf even aan jullie voor. Welcome Cowboy!

Ik ben dus Robbert Kooistra. Ik ben uit het bouwjaar 1989 en dus 20 lentes jong. Ik werk in een telefonie winkel. Het is één van de grootste onafhankelijke Nederlandse retailers maar ik zal verder geen reclame maken. Alles bij elkaar werk ik inmiddels ruim twee jaar in de telefonie branche. Volgen doe ik het nog langer. Zo'n jaar of vier om precies te zijn, dus ik weet redelijk wat er speelt in deze business.

Zeker nu ik in een winkel werk krijg ik steeds meer mee en ik denk dan ook dat ik een goede aanvulling kan zijn op het huidige team van Cowboys. Ook is het makelijker voor mij om minder bekende/populaire toestellen te testen. Denk aan de LG Crystal, LG Arena of Nokia 6303 Classic, om maar even snel drie voorbeelden te noemen. Ik ben zelf al ruim een half jaar een tevreden gebruiker van de Blackberry Storm en kijk dan ook erg uit naar de Storm2. Verder ben ik in het bezit (geweest) van een: Samsung G600, Sony ericsson K750I, Nokia 3410, Nokia N78, Samsung F480 en een Sony ericsson c902. Ik verbruik nogal wat telefoons.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.