Nieuws
24 juli 2009 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Rick

Soms heb je van die momenten, anders dan tijdens de Carnavalsdagen, dat iedereen ineens een 'Cowboy' wil worden. Na Harm mag ik jullie vandaag alweer een nieuwe blogger voorstellen. Cowboy Rick wordt zonder enige twijfel de 'benjamin' van onze Ranch ;-)

Rick Vleeming is 15 jaar en, naar eigen zeggen, al sinds zijn achtste zeer geinteresseerd in, zoniet verslaafd aan, mobieltjes. Hij heeft er in die zeven jaar ook al heel wat versleten. Hoeveel? Dat moeten jullie hem zelf maar vragen. Wij wachten in spanning zijn eerste posting af ;-) Welkom Cowboy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.