Nieuws
11 juni 2006 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Rick

Jullie zullen het ongetwijfeld al gezien hebben. Sinds begin deze week hebben we er een Mobile Cowboy bij: Rick Mans. Hij heeft, zoals ie dat zelf zegt, een enorme gadget-tick en daar houden wij hier wel van. Welkom Rick!!! Hieronder stelt hij zich verder zelf nog even aan jullie voor:

Ik ben Rick Mans, vader van een klein jongetje van bijna twee. In mijn dagelijks internetleven met name te vinden op de community FOK! alwaar ik samen met een collega de weblog van FOK! in goede banen probeer te leiden. Tot voor kort had ik zelf een goed gevulde blog, alleen gooide een servercrash daar wat roet in het eten en die zorgde ervoor dat al mijn data van de afgelopen maanden weg is.

Naast het bloggen ben ik ook gek op webdevelopment en mede daarom develop ik op dit moment een eigen weblogsysteem/ framework waar mijn eigen weblog op draait. Daarnaast heb ik een verschrikkelijk gadget tik, niet zozeer met betrekking tot het aanschaffen van gadgets (op een pda en een smartphone na), maar vooral met aanvullen van mijn verlanglijst met allerhande gadgets.

In het dagelijks leven richt ik de processen, warehouses en de te gebruiken systemen in voor de grootste logistieke dienstverlener in Nederland.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.