Nieuws
11 januari 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Richard

We hebben er weer een Cowboy bij! Richard Otto melde zich enkele dagen geleden bij ondergetekende met de vraag of MobileCowboys nog een 'zadel over had' :-)

Bloggers, met een passie voor alles wat mobiel is, zijn natuurlijk altijd welkom en dus is Richard met ingang van vandaag toegetreden tot het team van Cowboys. Hij stelt zichzelf even voor:

"Ik ben Richard Otto werkend overdag bij Mobile Marketingbureau HotSMS. HotSMS houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van Mobile Marketing en Advertising. Te denken valt aan Ringtones, Wallpapers, Mobile Videos, maar ook Mobile Websites, -Tickets en -Games voor diverse bedrijven zoals ANWB, Menzis, SNS Bank en Redbull.

Ik kan mij gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het beetje vrije tijd dat dan nog overblijft steek ik in mijn "Blond Beauty" (vriendin) en wil ik op zondag nog wel ns een balletje slaan (hockey)."

Welkom Richard!Gerelateerde links:
Top 10 reacties op MC postings
De MC Top 10 van 2006: Chocolate, PSP en Nokia zijn hot!
MobileCowboys dot com
Even voorstellen: Cowboy Chris
Een nieuwe Cowboy
Wanted: MobileCowboys en/of –girls
Even voorstellen: Cowboy Rick
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.