Nieuws
19 juli 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Reinier

Onze Saloon begint aardig vol te lopen en dat maakt het er alleen maar gezelliger op ;-)

Nadat we gisteren Cowboy Danijel in ons midden mochten verwelkomen is het vandaag de beurt aan Cowboy Reinier om zich even aan jullie voor te stellen.

Reinier werkt al geruime wijd in de mobiele telefoonbranche en heeft via de 'reacties' op diverse postings ook al regelmatig van zich laten horen, of lezen, zo jullie willen. Reinier's voornaamste interesses liggen bij Sony Ericsson, Nokia, Smartphones en software voor UIQ3 en Symbian.

In zijn vrije tijd is hij continu bezig met mobieltjes, software en PC's en Reinier zal zich, zo denken wij, op MobileCowboys dan ook echt gaan ontpoppen als DE vraagbaak voor iedereen die iets wil weten over zijn of haar Nokia, Sony Ericsson, UIQ3, Symbian en/of software updates.

Dankzij zijn ruime ervaring met mobieltjes heeft Reinier ook de nodige kennis opgedaan over bugs, reparaties en updates van, vooral Nokia en Sony Ericsson toestellen en zijn goede contacten met Nokia en Sony Ericsson hier in Nederland zullen daar zeker aan bijdragen.Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan
Even voorstellen: Cowboy Chris
Even voorstellen: Cowboy Richard
Even voorstellen: Cowboy Danijel
Nieuwe Cowboy!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.