Nieuws
21 maart 2008 - Redactie MobileCowboys

Even voorstellen: Cowboy Peter (II)

Het gaat goed met onze bloggers database ;-) Vanaf vandaag mogen we namelijk weer, de vierde in drie weken, een nieuwe Cowboy in ons midden verwelkomen: Peter Evers. Daarmee is ons team van bloggers inmiddels uitgegroeid tot 20 Cowboys en -girls.

Peter zal vooral gaan schrijven over Mobile Marketing en alles wat daar zoal bij komt kijken of interessant is om te weten. Zijn eerste posting staat al online en hij stelt zich hieronder zelf even aan jullie voor. Welkom Peter!

Ik blog inmiddels een hele tijd bij SpotlightEffect.nl, ik ben daar zo'n beetje vanaf het begin bij betrokken, daarnaast ben ik sinds kort een eigen blog begonnen over mobile marketing: www.peterevers.net.

Op het moment ben ik af aan het studeren in de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werk ik bij WebAds op de afdeling mobile business development.

Daarnaast denk ik dat jullie vast wel wat meer artikelen over mobile marketing op jullie site willen hebben. Voor een diepere analyse zou je even op mijn blog kunnen kijken: www.peterevers.net.



Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Arjan
Even voorstellen: Cowboy Menno (II)
Even voorstellen: Cowboy Robbert
Even voorstellen: Cowboy Dennis
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl