Nieuws
25 december 2009 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Nick

Het was een zware bevalling dit keer ;-) Door drukte en zelfs een beetje vergeetachtigheid (van mijn kant) duurde het iets langer dan normaal voordat deze nieuwe Cowboy, die de afgelopen maanden al drie artikelen aangeleverd heeft, zijn welkomst posting ontving. Bij deze dus. Welcom Cowboy Nick! Hij stelt zich hieronder zelf even aan jullie voor:

Mijn naam is Nick Cuyon, ik kom uit Hoofddorp, ik doe een opleiding Mediatechnologie en ben tevens parttime werkzaam bij de McDonald’s op Schiphol. Ik ben 19 jaar en al jaren geïnteresseerd in mobiele technologie en gadgets. Ik lees mee op de verschillende websites mee van wat er allemaal in het wereldje gebeurt. Als student heb je niet altijd geld voor de nieuwste gadgets, aankopen van gadgets zijn dus beperkt. Sinds augustus ben ik in het bezit van een Nokia N97, waar ik op sommige software probleempjes tevreden over ben. Tijdens school kom ik ook met van alles in aanraking, van de nieuwste technologie tot technologie van 10 jaar geleden. Up to date blijven is in dit wereldje wel noodzakelijk, dat is iets wat ik de lezers van MobileCowboys graag wil mee geven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.