Nieuws
21 november 2008 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Michel

Vandaag mag ik alweer de derde nieuwe Mobile Cowboy van deze week aan jullie voorstellen. Nadat we twee dagen geleden al Cowboy Tom en Martijn in ons midden mochten verwelkomen is het vandaag de beurt aan Cowboy Michel.

Ook Michel geeft inmiddels zijn eerste bijdrage al online staan en hij stelt zich hieronder even zelf aan jullie voor. Welkom Cowboy!

Mijn naam is Michel Faas (18) en ik woon in Lisserbroek. Sinds ik in 2007 ben begonnen aan de opleiding Communicatiesystemen (Digitale marketing) ben ik de ontwikkelingen van mobiele telefonie en mobiel gaming op de voet gaan volgen. Vooral de marketing mogelijkheden die deze apparaten bieden vind ik erg interessant. Omdat ik deze ontwikkelingen elke dag bijhoud komen mensen uit mijn omgeving vaak naar mij toe voor vragen, suggesties of mijn toekomstvisies.

Ik vind het ook leuk om hier over te vertellen en daarom denk (en hoop) ik dat mijn posts iets kunnen toevoegen aan Mobile Cowboys. Tot slot nog wat andere hobby's van mij. Deze zijn karten, Formule 1, Web2.0 en het maken van websites. Je kunt met mij op vele manieren in contact komen, dus als je vragen o.i.d. hebt ben ik altijd bereikbaar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.