Nieuws
16 maart 2008 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Menno (II)

Vanaf dit weekend mogen we weer een nieuwe Cowboy in ons midden verwelkomen, Menno Stil.

Menno is al een tijdje een vaste bezoeker van MobileCowboys en velen van jullie kennen hem wellicht als 'Donstil', een naam die regelmatig in de comments opduikt. Welkom Menno.

Hij stelt zichzelf even aan jullie voor:

Mijn naam is Menno Stil, 22 Jaar en kom uit Oud-Beijerland. Ik ben momenteel werkzaam in de ICT, maar heb al jaren een niet-ziekelijke Nokia fetisch. Het begon voor mij ooit met de 6110 en vele tientallen toestellen later werk ik op dit moment (onder ander) met de E90.

Één keer heb ik een Samsung geprobeerd (de T100 voor de kenners) maar verder dus alleen maar Nokia's, van de altijd betrouwbare 6310i tot de onwijs instabiele N93: ik heb ze allemaal gehad.

Ik hoop jullie dan ook te kunnen vermaken met mijn (soms wat té kritische) kijk op de nieuwe Nokia's, Symbian en andere mobiele gadgets.Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Dennis
Even voorstellen: Cowboy Robbert
Even voorstellen: Cowboy Arjan
Even voorstellen: Cowboy Chris
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.