Nieuws
06 december 2009 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Marvin

Regelmatige lezers zal het wel al opgevallen zijn want Marvin heeft inmiddels al twee artikelen voor Mobile Cowboys geschreven. En sinds dit weekend heeft hij ook zijn eerste artikel op StyleCowboys gepubliceerd. Ja, we hebben er dus weer een Cowboy bij ;-)

Marvin stelt zich hieronder even zelf aan jullie voor. Welkom Cowboy!

Mijn naam is Marvin de Reuver, 25 jaar en woonachtig in de provincie Zeeland. Ik studeer Commerciele Economie en loop op dit moment stage bij Syntens. Daar doe ik onderzoek naar effectieve social media toepassingen voor de hele organisatie. Voor deze stage ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de effecten en instrumenten van social media. Als digital native was ik daar natuurlijk al van op de hoogte, maar heb in de afgelopen periode veel geleerd. Zo ga ik regelmatig naar bijeenkomsten in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Social media trekt mij, omdat ik houd van interactie tussen personen en ik ben iemand die graag zijn mening geeft. Ik vind het leuk om presentaties, workshops en advies te geven omtrent de nieuwe media. Daarbij ben ik sinds oktober 2009 een trotse eigenaar van een iPhone 3GS en ben letterlijk, maar dan ook letterlijk, knetter verslaafd aan dit ding. En een verslaving waar je ook zomaar niet even mee kan stoppen ;-)

Het lijkt mij dan ook leuk om een bijdrage te leveren aan de Cowboys familie. Ik volg Dutch- en Mobilecowboys al een tijdje via RSS en ga dus ook schrijven voor Stylecowboys. Lekkere schrijftaal en hot news bij de Cowboys.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.