Nieuws
17 januari 2010 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Marc

Het nieuwe jaar is amper twee weken oud en ik mag alweer de tweede nieuwe Cowboy aan jullie voorstellen.

Marc Wielaert is voor ingewijden van het mobiele nieuwswereldje zeker geen onbekende en ik was dan ook zeer verheugd om te horen dat hij wel interesse had om af en toe een blogpost te gaan schrijven voor Mobile Cowboys. Marc stelt zich hieronder zelf verder aan jullie voor. Welkom Cowboy!

Van 2000 tot 2008 schreef ik freelance recensies over mobiele telefoons voor de bladen Connexie en Telecom Update Magazine. De laatste uitgave richt zich vooral op de managers in de business, en zo lag de focus de laatste jaren vooral op high-end en smartphones.

Omdat ik die “nevenactiviteiten” niet meer kon combineren met werk en gezin moest ik er twee jaar terug helaas mee stoppen. Ik volg de ontwikkelingen nog zoveel mogelijk, ook via Mobile Cowboys, en zoals veel lezers hier hebben kunnen merken kan ik het ook niet laten om  (als “Marc W”) m’n visie te geven als die naar mijn idee enigszins ter zake doet. Hoeveel ik in de praktijk zal kunnen bloggen durf ik niet te zeggen, maar ik ben verheugd dat sheriff Ron – die ik toen ik nog schreef al regelmatig tegenkwam – me hier welkom wil heten, nu voorzien van Stetson, lasso en Colt.

M’n focus blijft gericht op de smartphones, al zal ik ’n designmobieltje ook niet uit de weg gaan ;-). Ik kijk ernaar uit en hoop dat m’n bijdragen hier op prijs gesteld worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.