Nieuws
06 januari 2010 - Redactie StyleCowboys

Even voorstellen: Cowboy Lars

Oplettende lezers hebben het wellicht al gezien op onze bloggers pagina. We mogen weer een nieuwe Cowboy in ons midden verwelkomen: Lars.

Lars is overigens niet geheel onbekend bij ons. Hij heeft de afgelopen jaren al vele tientallen reacties op artikelen geschreven, meegedaan aan zo ongeveer elke wedstrijd die we georganiseerd hebben (dat is nu dus afgelopen voor Lars ;-))) en hij heeft ook al eens een artikel geschreven over de HTC Touch Pro 2. Hij stelt zich hieronder verder even zelf aan jullie voor. Welkom Cowboy!

Bij deze wil ik mezelf dan ook voorstellen. Mijn naam is Lars van Leeuwen, 21 jaar en enkele van jullie zullen mijn naam wel herkennen van de vele reacties die ik inmiddels al op MC geplaatst heb. Ik ben in het dagelijkse leven student op HSZuyd waar ik de opleiding Technische Bedrijfskunde volg. Voor wat betreft het bloggen zal ik me niet direct richten op bepaalde doelgroep, maar gewoon een beetje over van alles schrijven wat ik op mijn weg tegenkom. Dat zal volgende maand extra veel zijn wanneer ik met het Cowboy team mee ga naar Barcelona.

“Barcelona?” hoor ik enkelen van jullie nu denken. Ja, op 15 februari is het weer tijd voor het Mobile World Congress waar diverse fabrikanten o.a. hun nieuwste toestellen presenteren en zo ongeveer de gehele mobiele wereld bij elkaar komt. 

Mochten jullie vragen hebben, plaats ze maar hieronder!
PS. mijn hyves is http://lars-van-leeuwen.hyves.nl/ en ik ben een (gelukkige) single. ;-)

Over de auteur: Redactie StyleCowboys
 
De redactie van Stylecowboys is te bereiken via redactie@stylecowboys.nl