Nieuws
20 juli 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Jerry

Dit is alweer de derde nieuwe Mobile Cowboy die ik deze week aan jullie mag voorstellen: Jerry Boerman.

Jerry is al geruime tijd een van de vaste lezers van Mobilecowboys en als New Media Director van BVMG and AZZURRO staat hij natuurlijk ook midden in de mobiele ontwikkelingen van die tak van sport.

In zijn eigen woorden: Als New Media Director ben ik dagelijks bezig met het afstruinen naar innoverende media diensten en producten.

Mobiele telefonie is al geruime tijd een zeer interessant gebied. Tevens zullen wij een nieuwe generatie mobiele toestellen tegemoet gaan, het zogenaamde 'iPhone tijdperk'.Het lijkt mij dan ook zeer leuk om bijdrage te leveren aan mobilecowboys, onder andere om mensen te inspireren en informeren op het gebied van mobiele telefonie en alles wat daarbij komt kijken.

Daarbuiten heb ik ook diverse contacten met mensen in

de telefoniesector, zowel binnen als buiten Nederland. Daar zal ik natuurlijk bij het maken postings en reacties ook dankbaar gebruik van blijven maken.

Als laatste wil ik nog even kwijt dat ik als echte gadgeteer ;) ook om de paar weken van telefoon verander. . . een dure hobby, maar wel eentje die helemaal past bij die van de meeste andere gadgeteers van MobileCowboys, als ik dat zo lees ;-)

Welkom Jerry!Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Danijel
Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan
Even voorstellen: Cowboy Richard
Nieuwe Cowboy!
Even voorstellen: Cowboy Chris
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.