Nieuws
23 oktober 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Henri

We mogen wederom een nieuwe Cowboy in ons midden verwelkomen: Henri de Mooij. Hij stelt zich hieronder zelf even voor en we wensen Henri natuurlijk veel (mobiel) succes.

Als regelmatig bezoeker van Mobile Cowboys was ik wel geinteresseerd om zelf ook MC te worden. Mijn specialisatie ligt op het gebied van mobiele content  en value added services. 

 

Mijn beroep is van origine muziektechnoloog. Ik heb ongeveer 5 jaar gewerkt als ringtone producent voor Tutch mobile media, later onderdeel van mobile content-gigant Buongiorno.

Mijn laatste functie bij Buongiorno was senior manager audio content voor de globale divisie, waar ik me bezig hield met het plannen van content roadmaps voor de divisies in alle landen, eigen ringtone produktie en de inkoop van ringtone materiaal. In het kort gezegd was ik bij Buongiorno global het aanspreekpunt als het ging om ringtones. 

Naast de inhoudelijke kant heb ik me vooral veel bezig gehouden met de automatisering van produktieprocessen op mobiel gebied, alsmede het mee-ontwikkelen van nieuwe concepten. 

 

Sinds een aantal maanden ben ik met een aantal (oud-Buongiorno) collega's aan een nieuw project begonnen; namelijk Nakko dot com.

Wat wij gaan doen is het gratis aanbieden van ringtones, wallpapers, videos en games via web en wap. Wat hier nieuw aan is, is dat wij het op een voor de gebruiker leuke en eenvoudige manier gaan doen en ook het community aspect genoeg aandacht krijgt.Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Jerry
Even voorstellen: Cowboy Reinier
Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan
Even voorstellen: Cowboy Richard
Nieuwe Cowboy!
Even voorstellen: Cowboy Chris
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.