Nieuws
23 juli 2009 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Harm

Oplettende lezers zal het al opgevallen zijn. We hebben er weer twee Cowboys bij. De eerste die zich aan jullie zal voorstellen is Cowboy Harm. Welkom Cowboy!

Twee jaar geleden stond ik voor de opgave een bij mijzelf passend telefoonabonnement te vinden. Op mijn factuur stond alles netjes gespecificeerd en op de websites van de providers kon ik in principe alle abonnementinformatie vinden.

De brug te slaan tussen enerzijds mijn factuur en anderzijds de aangeboden abonnementen bleek echter verdraaid lastig.

Ik heb informatica gestudeerd en vanuit die achtergrond ben ik eind 2008 DeLaagsteRekening gestart. DeLaagsteRekening streeft naar het transparant maken van de telecommarkt voor consumenten. Op het moment kunnen consumenten op de website hun rekeningspecificaties ter beschikking stellen. Op basis van deze informatie wordt dan automatisch uitgerekend welk abonnement voor de bezoeker het voordeligste is. Vandaar de naam DeLaagsteRekening!

Omdat ik professioneel bezig ben met de telecommarkt ben ik in staat interessante inzichten te delen met jullie, de lezers van MobileCowboys. Bijvoorbeeld dat Nederland in de maand juli (nu al!) 69% meer naar het buitenland heeft gebeld en waar de toekomst ligt van de telecomproviders.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.