Nieuws
12 maart 2008 - Redactie MobileCowboys

Even voorstellen: Cowboy Dennis

We mogen vandaag weer een nieuwe Cowboy in ons midden verwelkomen: Dennis de Vroet. Oplettende lezers hebben zijn eerste posting ongetwijfeld al gezien.

Cowboy Dennis stelt zichzelf even voor: Mijn naam is Dennis de Vroet, 26 jaar en ben student Communicatie en Multimedia Design in Rotterdam. Op dit moment ben ik werkzaam/aan het afstuderen bij Samsung Electronics in Delft.

Ik werk daar als Online Marketing Ass. en ben voornamelijk bezig met de online marketing. Dit varieert van online campagnes, tot searchmarketing, eigenlijk alles. Verder heb ik lang gewerkt op het hoofdkantoor van Foto Klein als webdeveloper en de realisatie van een online webshop voor Foto Klein.

In mijn vrije tijd besteed ik graag wat tijd in de bios samen met mijn vriendin of vrienden. Daarnaast ben ik ook graag te vinden op een concert. Deze variëren van The Arctic Monkeys tot aan Room Eleven. Vrij divers dus.

Ik ben gek op gadgets en alles wat met electronica te maken heeft. Dit gaat van digitale camera's tot aan MP3 spelers of LCD tv's. Verder heb ik een liefde voor alles wat met computergames te maken heeft. Ik speel graag op mijn Wii, maar voor de echte games zet ik toch even mijn Xbox360 aan.

Verder heb ik een PSP en een DS en alle Nintendo consoles die allemaal zijn uitgebracht, op de Virtual Boy na dan! Maar daar schijn je toch alleen maar hoofdpijn van te krijgen :p Verder heb ik vroeger uren verloren aan de PS1 en PS2. Wat gadgets betreft kan ik bij Samsung mijn hart ophalen, vaak komen er diverse testsamples voorbij vliegen op kantoor die altijd erg interessant zijn.

Welkom Dennis!Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Robbert
Even voorstellen: Cowboy Henri
Even voorstellen: Cowboy Arjan
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl