Nieuws
18 juli 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Danijel

We mogen wederom een nieuwe Cowboy in ons midden begroeten, Danijel Grgic. Naar aanleiding van onze oproep enkele dagen gelden mellde onder andere Danijel, al geruime tijd een vaste 'commenter' (DaannO) van MC zich.

Hij stelt zichzelf even aan jullie voor:

Al geruime tijd is Telecom het medium dat mij interesseert en bezig houdt. Sinds 2005 werk ik in een Telecom winkel waardoor mijn passie voor telefoons en alle randapparatuur die daarbij hoort is aangewakkerd en niet meer te stoppen is. Hierdoor zijn mijn interesses de afgelopen twee jaar totaal verschoven naar Telecom en alle facetten daarvan.

Via gathering.tweakers.net heb ik een aardige naam voor mij zelf gemaakt en ik word dan ook op meerdere fora en sites herkend als Telecom kenner. Door deze verworven positie komen soms mensen advies vragen. Vaak kan ik ze helpen bij problemen en andere Telecom zaken en hier heb ik dan ook mijn hobby in gevonden.

Omdat ik van mening ben dat veel Telecom sites dingen missen om users echt breed te ondersteunen, heb ik dit jaar besloten om een eigen Telecom site te beginnen. Eerst was er DaannO.com die moest dienen als een site om een begin te maken als Telecom forum en om te kijken wat er allemaal kwam kijken bij het runnen van een dergelijke site. DaannO.com geld als een proef en inmiddels zitten we op 300 hits per dag en zijn we van mening dat deze proef afgelopen is en om verder te gaan.

Daarom komt binnenkort twee nieuwe sites online en gaan we verder waar we gebleven zijn om mensen van het laatste nieuws te voorzien in Telecomland en hun te helpen bij problemen.

Welkom Danijel!Gerelateerde links:
Nummer 5.000!
Even voorstellen: Cowgirl Jytte
Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan
Even voorstellen: Cowboy Richard
Even voorstellen: Cowboy Chris
Een nieuwe Cowboy
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.