Nieuws
25 november 2006 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Chris

Het MobileCowboys team wordt weer versterkt. Chris Bannink, nu nog werkzaam bij de Consumentenbond en vanaf 1 januari in dienst van LogicaCMG, zal vanaf nu, naast Gerben, Rick, Elske, Jeroen, Andrew en ondergetekende een bijdrage gaan leveren om MobileCowboys te verrijken.

Chris Bannink (39) is een gadgeteer die graag schrijft. Wilde altijd al journalist worden en begon een opleiding journalistiek, gevolgd door politicologie. Schreef tijdens zijn studie voor diverse studentenbladen, dagbladen en tijdschriften en is auteur van het studenten ABC-boekje “van Ad fundum tot Zure Melk” (uitg. Novella ’95).

Hij had managementfuncties in vakgebieden marketing, branding, business development en new-media bij diverse uitgeverijen (Wolters Kluwer, NRC Handelsblad, Quotemedia, Consumentenbond) en bij KPN Mobile. Vanaf januari 2007 is hij Business Consultant bij Logica CMG.

Welcome Cowboy!Gerelateerde links:
Een nieuwe Cowboy
3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .
Even voorstellen: Cowboy Rick
MobileCowboys in een nieuwe jas!
De 1000e MobileCowboys posting!!!
Mobilecowboys team versterkt
Welcome Cowgirl!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.