Nieuws
04 september 2009 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Casper

Zijn eerste twee artikelen staan al sinds gisteren namiddag online en dus is het hoog tijd om onze nieuwste Cowboy aan julliete presenteren. Casper de Zoete was onder andere een van de finalisten bij de Search For N wedstrijd van enkele maanden geleden. Schijnbaar beviel Mobile Cowboys hem toen zo goed dat hij zich nu aangemeld heeft als bloggende Cowboy ;-) Casper stelt zich hieronder even zelf aan jullie voor. Welkom Cowboy!

Ik ben 19 jaar oud en volg momenteel de studie Technische Natuurkunde aan de Universiteit Twente. Ik woon dan ook in Enschede. Ik volg de telecombranche en -nieuws al langere tijd en vindt het leuk om alles te weten en natuurlijk het liefst als eerste ;-) Ik heb daarnaast een breed interessegebied, zowel binnen als buiten het telecom. Uiteraard ken ik alle 'recente' besturingssystemen, van WebOS tot Android. Daarnaast volg ik eigenlijk wel alle telefoonaankondigingen en -releases.

Om up-to-date te blijven volg ik verschillende websites en persmailings. Daarnaast gebruik ik vooral Twitter (groot voordel: veel websites/personen tegelijk in de gaten houden). Voor de duidelijkheid: ik heb geen professionele binding met de telecombranche, ik ben dus niet werkzaam voor een telecomwinkel of -provider.
Ik heb dus wel affiniteit met de telecombranche en vind het daarom leuk vinden om als blogger te schrijven voor MobileCowboys. Ik denk dat ik iets extra's kan toevoegen aan MC, want er zijn er toch wel genoeg zaken die zeker een plaatsje zouden verdienen op MC, maar die nu nog niet aan bod komen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.