Nieuws
03 december 2007 - Ron Smeets

Even voorstellen: Cowboy Arjan

Ja, we zijn vanaf vandaag weer een Cowboy rijker. Arjan Olsder van MobileGamesBlog zal bij MC regelmatig gaan schrijven over Mobile Gaming en -Games en is daarmee een welkome aanvulling naast de andere Cowboys en -girls.

Arjan Olsder is één van de weinige zwaargewichten in mobile gaming die Nederland rijk is. Kort na de introductie van mobile games in Nederland begon hij een review site waar de toen nog met name zwart-wit gebaseerde mobile games besproken werden.

Een half jaar later werd hij door (toen nog Endemol’s) Overloaded gevraagd om de leiding te nemen over de vulling van de games kanalen om op die manier een kwalitatief hoogwaardiger aanbod aan te kunnen bieden dan gemiddeld beschikbaar was.

Kort na de verkoop van Endemol aan het Noorse MoConDi, nam Arjan Olsder het in het wereldje beroemde MobileGamesBlog over van voormalig Overloaded CEO Ashu Mathura waar hij vandaag de dag nog steeds bijna dagelijks updates vanuit de mobile games industrie brengt.

Bij Mobile Cowboys zal Arjan zijn focus leggen op het wat luchtigere mobile games nieuws en korte reviews van opmerkelijke games die hij tijdens zijn speurtochten in de industrie tegen komt.

Welkom Arjan!Gerelateerde links:
Even voorstellen: Cowboy Henri
Even voorstellen: Cowboy Jerry
Even voorstellen: Cowboy Reinier
Even voorstellen: Cowboy Danijel
Even voorstellen: Cowgirl Jytte
Even voorstellen: Cowboy Sebastiaan
Even voorstellen: Cowboy Richard
Even voorstellen: Cowboy Chris
Even voorstellen: Cowboy Rick
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.