Geruchten
11 september 2007 - Ron Smeets

Europese versie van de Centro wordt de Treo 500?

Dat mogen we toch wel concluderen als de info op de uitgelekte advertentie van het toestel en de bijbehorende geruchten waar zijn.

Of dit daadwerkelijk de Europese versie van de Centro zal zijn is niet helemaal duidelijk. Het toestel dat hier op de advertentie van de PhoneHouse te zien is lijkt ietwat breder dan de Centro.

Volgens WMExperts dot com is de Treo 500 een Windows Mobile 6 device maar heeft hij géén touchscreen.

Het toestel, dat door Palm in de markt gezet wordt als dé consumenten Smartphone, heeft wel 3G support maar het is nog onduidelijk of dat alleen UMTS zal zijn of ook HSDPA.

Verder wordt gesproken over een 2 megapixel camera, QVGA display, 150MB intern geheugen, een microSD geheugenkaart en Bluetooth 2.0.

Ik ben benieuwd of fit dan wel echt het toestel is dat Palm morgen gaat presenteren.Gerelateerde links:
Eerste offciële foto van de Palm Centro uitgelekt
Meer info van de Palm Centro uitgelekt
Palm Centro wordt volgende week officieel gelanceerd
Palm Treo 800 (Gandolf) wordt de Centro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.